Friday, 4 May 2012

aku rindu abang :'O



abang , ika rindu abang . tolong la balik bang :'/ ika dah lama tak keluar petang sejak abang pergi tinggal kan ika . abang , nak tahu tak ? kau ngn aku sama weh , mata kita sama . aku happy sangad dapat abang macam kau :'> kau tahu tak , aku dah kurang makan weh , aku nak kau ada dekat dengan aku . baru aku boleh makan . abang , tolong lah datang jumpa aku , sekejap pun takpe bang . takpun , kau bawak lah aku pergi dengan kau sekali . aku nak sentiasa ada dengan kau bang :'/
abang . bila kita boleh makan , jalan-jalan , hangout sama sama lg ? aku nak masa tuh undur balik ! abang , tolong doakan aku berjaya PMR tahun ni tau . aku sentiasa doakan untuk kau . aku tahu kau kad sana lg seronok , tp aku dekat sini merana . aku nak kau bang . aku rindu kau . dah takde sape teman aku dekat rumah . abang ! :'/ ika rindu abang . please datang jumpa ika . walaupun sekejap pun ika dah happy sangad . mesti ada hikmah semuani berlaku kan ? tp kenapa kau bang ? kenapa tak orang lain :'/

# aku sayang abang aku , aku kembar abang aku :'D kau ado ? takde kan -,- so diam *al-fatihah :')

iloveyou abang :'*







Thursday, 26 April 2012

accident



arituh , aku dengan eiycha keluar nak pergi rumah danish , than sbelum pergi , aku pergi jumpa ejie dulu , dalam otw nak g umah danish , aku ngn eiycha accident :'/ . mule-mule mat ngn izzi cucuk moto kitorang , time turun bukit . aku takot dyorang langgar moto kitorang , than aku pun speed ah , tah macaMane aku boleh taknampak yg ada orang dekat depan aku tuh , than terus terlanggar pakcik tuh . sumpah sakit doh . kalau boleh aku taknak bawak moto lg :'/ . aku tak salahkan dyorang pasal tuh , lau nak jadi , jadi jugak kenn ? :')

abang ! aku accident weh :'/ kalau lah kau ada sekarang , mesti kau jaga aku mcm aku accident tahun lepas tuh kann ? weh , aku rindu kat kau , aku teruk sekarang , aku nak kau yg ubatkan luka aku :'/ . abang (!) :'/
#al-fatihah :'<

Wednesday, 14 March 2012

Abang (!) :'(


Abang (!) sumpah aqu rinduu kauu sangad-III :'( .. bilee kauu nk balik jumpaa aqu n family ..? semue orang sayangkan kauu abang :'( kalauu lha kauu tak pergi arie sabtu tuu , mesty kauu takk pergi tinggalkan kitorangkan .? n kalau aqu tahu benda tuu nk jadi kat kauu time tuu, aqu takkan bg kauu pergi :'( tp ALLAH dah tetapkan mcmtuu n dy lebih sayangkan kauu .. aqu takboleeh ubah semuee tuu :')

first kauu baik sangad ngn aqu n kauu rapat sangad ngn aqu dari kechik sampai besar .. :') banyak benda yg kitee buad samaa-II ,, aqu pasti ingat semue tuu .. tp aqu still takk bolee terima kenyataan yg kauu dah takkdea kat sisi aqu n family n kawan-II kauu :'(

second kauu tahuu takk .? if kitorang satu family keluar pegy makan malam , aqu rasaa sunyi sebab kauu lha yg selalu mintak makanan n air at aqu .. :') lepass nieyy , dah takdea sape yg bolee buad aqu happy at rumah selain kauu .. :'( mama n abah pun rindu sangad-III kat kauu , dyorang sentiasa sedekahkan bacaan yassin n al-fatihah untuk kauu .. :') hope kauu tenang kayy <3

third mlm ari tuu, member-II kauu dtg rumah n masok bilik kauu, ammar nangis gile-II wehh :'(
kitorang sume berharap yg kitorang dpt jumpa kauu lg .. :') one more, abang A pon nangis gile-II bilee dpt tahuu yg kauu dh takdea .. :'(


#perbuatan kauu ngn aqu selama nie aqu akan ingat buadd selamaa-IInyea .. :')
#aqu rindu sangad-II kat kauu , SUMPAH wehh :'(